Серийната свалячка на футболисти Даниел Лойд и приятелят й – полузащитникът на Портсмут Джейми О’Хара, решиха да сплотят връзката си, като си купят общ апартамент. „Сън“ разкрива, че влюбените гълъбчета свили гнездо за 2 млн. паунда. Съсед на 25-годишната брюнетка и три години по-младия от нея О’Хара ще бъде известният британски певец, актьор и бизнесмен Клиф Ричърд.

Даниел Лойд, която в миналото си е имала вземане-даване с Джърмейн Дефоу и Теди Шерингам, излиза с Джейми от шест месеца. Двамата кроят планове да се сгодят догодина, а през 2011-та да вдигнат и сватба.

Апартаментът на влюбените се намира в новопостроена жилищна сграда в Сънингхил, която разполага с 24 часова охрана. Това било едно от изричните изисквания на модела, след като крадци задигнаха бижута на стойност 20 000 паунда от дома й в Южен Уотфорд, Есекс, през май. Неприятната случка се разигра малко след ужасяващото нападение срещу красавицата в клуб „Кристъл“ в Лондон. При инцидента Даниел Лойд беше блъсната върху маса със стъклени чаши и бутилки, в резултат на което лекарите трябваше да зашият левия й прасец с цели 20 шева. Заради огромната загуба на кръв те дори имаха сериозни опасения, че може да се наложи да ампутират крака на „Мис Англия 2004“.

„След тази атака тя осъзна, че вече не й харесва да обикаля по баровете. Тя иска семейство с Джейми. Те са дълбоко влюбени и ще се оженят. Това е първата стъпка към спокойния живот“, довери пред таблоида техен приятел.
Източник: donbalon.eu