Една от емблемите на българския рок – Милена Славова, ще отпразнува 25-годишнината от началото на музикалната си кариера с голям концерт в София. Събитието ще се състои на 28 ноември 2009 г. в зала „Универсиада“.

„Очаквам този концерт от много дълго време – все пак това са 25 години на сцена. Ще изпълня всички мои хитове от този период“, каза за Avtora.com Милена Славова.

„Освен това искам да представя всички мои приятели – все култови музиканти и групи, и от онова време, а и по-нови. Всички ще пеем и ще свирим заедно, и съм сигурна, че ще стане много як купон“, каза още певицата.

По време на шоуто Милена ще изпълни и акустични варианти на някои от песните си. В столичната зала ще прозвучат парчета като „Директор на водопад“, „Ала-бала“, „Не’ам нерви“, „Ха-ха“, „Цветя от края на 80-те“, „Робърт“ и много други.

В концерта ще вземат участие групите Ревю, ЕРА, Контрол, Ахат, Конкурент, Уикеда, Черно Фередже, Холера и БТР.

На сцената заедно с Милена ще се качат и някои от най-изявените български музиканти като Кольо Гилъна, Васко Кръпката и Кръпка Блус Бенд, Нуфри и Пеко от Пиромания, Митко Кърнев от D2, Стефан Попов от Gravity Co., Данчо Лазаров, Иво Иванов от Елит и др.

Концертът на Милена Славова на 28 ноември е организиран от София Мюзик Ентерпрайсис.
Източник: avtora.com