Шампионката ни от Евровизия Елица Тодорова и олимпийският шампион Йордан Йовчев са новите звездни приятели във актуалното танцувално шоу по Нова ТВ.

Преди малко повече от седмица, когато Тереза Маринова, която също танцува в шоуто, отпразнува рождения си ден, Елица и Йордан прекараха цялата вечер заедно. И независимо, че са не са в един отбор, те са постоянно заедно в бексейдж зоната, където звездите следят развоя на събитията, и силно се подкрепят.

Така и двама са пример, за това какви отношения трябва да демонстрират звездите, които знаят мястото си в живота, и показват с поведението си, че добре знаят приоритетите си и първото място в шоуто не е целта на живота им.

Поради натоварената си програма, в момента Елица отказва всякакви интервюта, защото освен усилените тренировки, извън шоуто тя непрекъснато концертира със Стоян, записват нов албум и се подготвят за сериозни концерти в Япония, Америка и Австралия.

Йордан Йовчев също не спира да се готви за състезания в чужбина и тренировките му се удвояват. Другата седмица той няма да се състезава в шоуто и причината за това са негови спортни ангажименти в Япония и Корея

Атмосферата сред другите участници не е така розова, някои от тях дори не се поздравяват зад кулисите на сцената. От друга страна журито оценява, не по критерии за шоу, а по такива като за олимпийски игри.
Източник: erogance.eu