По нетрадиционен начин отбеляза достигането на Христовата възраст Джина Стоева. Вярна на приключенската си натура, чаровната изпълнителка реши да отбележи рождения си ден с изкачване до Боянския водопад във Витоша.

“Винаги сред природата съм се чувствала прекрасно, тя ме зарежда и мотивира. Бях гледала снимки на Боянския водопад и видях, че там е много красиво. Затова заедно с трима мои приятели реших точно на рождения си ден да си направим пешеходен поход до това място. Исках да запомня 33-тата си годишнина, защото след тази възраст като че ли човек започва повече да се вглежда в себе си, да разсъждава и да гледа на нещата по-философски.”, споделя Джина Стоева.

Джина Стоева

Изкачването траело повече от час, като маршрутът не бил от най-лесните. “Физически неподготвен човек едва ли би могъл да издържи”, съветва певицата на “Ара мюзик”.
Тази година празникът на Джина освен с изкачването до най-големия водопад в планината Витоша, минал и под знака на семейния уют – изпълнителката на “Неизлечимо влюбена” до няколко месеца ще се нанесе в нов апартамент. Затова и подаръците били в тази насока – ключодържател с камъни Сваровски, ваза, ароматни свещи и др.