След като през януари тази година DJ Balthazar (Renesanz) вече направи дебюта си в Северна Америка, едва 8 месеца по-късно той отново стяга куфарите за мини турне в САЩ.

Презокеанската му обиколка ще продължи от 9 до 13 септември и този път в нея са включени 4 участия в Чикаго, Лос Анджелис и Лас Вегас. Популярният български диджей ще се изяви в един от най-нашумелите холивудски нощни клубове – Cabana Club Hollywood, в Лас Вегас ще свири в Soleil, а в Чикаго ще пуска музика на вечерно парти на басейна на Aloft hotel и в клуб NV Penthouse.

По време на визитата си отвъд океана DJ Balthazar ще се срещне и със своите тамошни партньори от West Vibe Publishing, с които през януари подписа договор в Лос Анджелис, и които са включили в каталога си всички негови съвместни парчета с JackRock. Творчеството на двамата родни диджеи се предлага на холивудските студиа за използване във филми, телевизионни реклами, видеоигри и др.

Няколко дни след завръщането си от САЩ DJ Balthazar пък ще замине за Гиза, Египет, където ще участва на голям фестивал по случай ислямския празник Рамазан, а на 26 септември ще се изяви на откриващото парти на обновения варненски клуб Comics.
Източник: erogance.eu