След голямата лудница около невероятно забавните кастинги за нови адреналинки, вече е време да се запознаем официално с тях.

От новия сезон на предаването по bTV, освен страхотния нов декор, зрителите на предаването ще могат да се наслаждават и на уникално красивите нови адреналинки Веси и Ваня. Да не забравяме и чаровните водещи Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Но сега да пристъпим към важната част. Представяме ви Веси и Ваня!

ВЕСЕЛА СТОИЛОВА ГЮРОВА – БРЮНЕТКАТА!
Възраст: 21 г.
Височина: 170 см.
Тегло: 49 кг.
Зодия: Лъв

Веси е родена в София. Започва да танцува още от малка. Завършила е „Националното училище за танцово изкуство“ с Класически балет. Може би заради това има фобия от обездвижване :). В момента е студентка.

Определя се като весела и позитивна жена с разнообразни интереси. Малко особено, но за най-странния си навик посочва… усмивката. Смее се винаги и по всяко време, независимо от обстоятелствата. Най-смелото нещо, което е правила е да съумее да оцелее след пожар в апартамента си!!!

Ходи редовно на фитнес, свири на пиано от 5-и клас и владее английски език. Кандидатства за Адреналинка, защото „Господари на ефира“ е единственото по рода си шоу в България. Но всъщност главната заслуга да се престраши и да се запише за кастинга е на нейната братовчедка. Според нея Адреналинката „трябва да притежава онази уникална красота, която кара хората да се обърнат, когато минава покрай тях.“

НЕОМЪЖЕНА… но обвързана!

ВАНЯ ГЕОРГИЕВА ГЕОРГИЕВА – БЛОНДИНКАТА
Възраст: 18 г.
Височина: 170 см.
Тегло: 50 кг.
Зодия: Дева

Ваня е от Асеновград и току що се е преместила в София, заради новата си работа в „Господари на ефира“. Тя смята поне година да се отдаде изцяло на нея.

Кандидатствала е за Адреналинка, защото шоуто й е любимо и мисли, че има необходимите качества да е част от него. И е права, защото успя да се пребори с нелека конкуренция от още 1000 кандидатки!

Подобно на Веси, и тя е била подтикната от друг човек да участва. Баща й е този, който най-много я е окуражил и й вдъхнал увереност, че може да успее.

Занимавала се е 4 години с модерен балет в родния си град. Танцувала е и в мажоретен състав. Има и 6 спечелени републикански турнира по тенис на корт!

Определя се като чаровна, комуникативна и умна. И в този ред на мисли е поредният борец срещу лошата слава на блондинките, чийто интелект обикновено е подценяван. Най-странният й навик е да си пука пръстите. Владее английски и немски език на много добро ниво.

И за съжаление на мъжкото население на планетата има красив, умен и забавен мъж до себе си.
Източник: paparak.bg