Младата певица с нова визия към дебютния си сингъл „Baby“ от проекта със Star Tattooed

След като Александра Раева покори френските класации и стана част от каталога на гиганта Юнивърсъл Мюзик Груп Франция, дебютният й сингъл „Baby“ най-после ще се завърти и в българския музикален ефир. Песента е създадена в студиото на 2AM от супер-успешният зад граница музикален тандем Star Tattooed, в лицето на Дари Орешкова и доказалия се композитор Миро Гечев. Парчето е мастерирано в Ню Йорк от носителят на Grammy Дон Гросингер, а работата по клубния ремикс е доверена на Yohanne Simon, известен с успехите си от Facha Digital и Jam Deluxe.Специално за видеото продуцентите от 2АМ подготвиха и ре-едит на оригиналната версия.

Видеоклипът към сингъла е заснет от екипа на 2АМ с режисьор Петър Ръжгев по идея на Миро Гечев. Динамиката на видеото се стреми да подплъти успехът на парчето, което достигна до над 200 френски радиостанции.

Работата на Александра със Star Tattooed я представя в един нов авангарден имидж, разграничаващ се от стандарта и разкриващ не само качествата й като певица, но и зашеметяваща визия с артистичен талант.

Освен нея във видео историята участва и Миглена Христова популярна като Никол. Алекс и Никол пресъздават два противоположни персонажа, които накрая се сливат в един интригуващ финал.
Източник: erogance.eu