Приятелите на Пош Спайс забелязали, че напоследък тя леко е отслабнала, но пък за сметка на това „джобът“ и се е оголемил с близо 3 милиона британски лири.

Това е хонорарът, който настоящата дизайнерка е получила, за да влезе в ролята на съдия в музикалното състезание American Idol.

След като стана ясно, че Виктория Бекъм ще оценява певческите качества на участниците в шоуто, клюкари веднага я определиха като наследница на доскорошния член на журито Пола Абдул. Слуховете, че г-жа Дейвид Бекъм ще заеме мястото на предшественичката си, се засилиха още след като Пош Спайс стана първият гост-съдия, който участва в два поредни кастинга.

Виктория Бекъм замести певицата Пола Абдул, която беше неизменна част във всички осем сезона на American Idol до момента. Пола обаче загубила мястото си, след като поискала много висок хонорар, който продуцентите отказали да й дадат.

Участието на Виктория Бекъм обаче малко притеснявало шефовете на Fox TV. Те смятали, че тя е твърде слаба. А това, както и британският й акцент щяло да отблъсне голяма част от зрителите.

„American Idol е шоуто с най-висок рейтинг в САЩ, затова шефовете на Fox не желаят да избират съдия, който зрителите да не харесват, заявил човек от екипа на телевизията. – Скоро ще се използва фокус група, която ще определи съдбата на Виктория Бекъм в шоуто.“
Източник: paparak.bg