Миро и Биг Ша рапират заедно

13 август, беше една много специална дата за турнето оМИРОтворен. Миро беше подготвил специални изненади за феновете си във Варна.

Варненци бяха първи, пред които Миро показа новото си бижу – Peugeot 308 CC. Поп звездата стартира спектакъла с елегантния си кабриолет с цвят на истинска бяла перла. „308 СС е новата ми страст”, сподели Миро, „а варненци са едни от любимите ми фенове и аз непременно държах да споделя тази емоция на четири колела с тях”.

За първи път в репертоара на спектакъла, Миро изпълни „До жълтата стена”, песента която написа за „Море от Любов”. Парчето може да се свали от обновения сайт на оМИРОтворен .

Специален гост на спектакъла беше Аксиния. Аксиния и Миро подариха на публиката “Give in to Me”, една от култовите песни на краля на поп-а и една от най-любимите песни на меломаните.

Голямата изненада беше участието Биг Ша, който рапираше заедно с Миро на парчето „Нирвана”.

В края на концерта прозвуча „Happy Birthday to you”. Над 900 човека отпразнуваха рождения ден на Сашо Балкански (младши).

Миро даде автографи на всичките си фенове. Над час и половина мераклиите се редяха на опашка за да получат лично послание от ръката на звездата.
Източник: erogance.eu