Горещ фотос от клипа на новата скандална песен на Мира – “Господар на парата” предизвика небивал интерес сред феновете на певицата.

Само за няколко дни над 80 000 души са се насладили на провокативната снимка, на фона, на което тече новият й хит, в сайта Vbox7.com.

Самият клип, съдържащ направо парещи кадри с титулуваната от “Плейбой” за певицата с най-прелестният бюст – Мира ще зарадва феновете в края на август. Забавянето на премиерата на видеото се дължи на отпускарския период, както и на няколкото нови сцени, които са добавени. Най-късно в началото на септември скандалният вариант на видеото, в което тя играе стриптийзьорка, ще се завърти в интернет, а цензурираната версия, дело на Ники Нанков ще бъде пусната по музикалните телевизии.

Красавицата сменя цели 5 визии, докато майсторски се извива около пилона в импровизирания специално за снимикте стриптийз бар. За декор служи една огромна сто доларова банкнота, намекваща символично за заглавието на хитовото парче.

“Песента е предназначена за всички мъже, които обичат нощния живот и се чувстват господари на парата”, доверява Мира, която допълни, че приятелят й, който е строителен предприемач, не само, че не ревнува, но дори се радва, че повече хора ще могат да видят перфектно оформената й фигура.
Източник: erogance.eu