Лора Караджова е изгубила в морските дълбини годежния пръстен, подарък от гаджето й Део или поне това е официалната версия за пред родители и близки. “Пръстенът ми беше от бяло злато, с камък, изчезна, докато плувах в морето”, разкри кандидат-булката. Според собствените й думи напоследък бижуто й било голямо, понеже отслабнала. Интриганти пък подозират, че закъсалите за пари на морето Лора и Део всъщност са продали в заложна къща годежния пръстен, който струва малко над 1000 лева, пише БЛИЦ. Това надали има нещо общо с истината, защото Лора спокойно би могла да не споменава бижуто, ако случаят беше такъв. Както вече писахме йонийско крайбрежие, слънце и добро настроение помогнали на Валери Милев да заснеме за 24 часа видеото на песента „К’во си мислиш?” на Лора Караджова. Той я снима в лятната резиденция на остров Лефкада в Гърция.

Клипът трябваше трябва да е готов до средата на август. Проектът събира отново гаджето на Део с колегата й GoodSlav от Ballface.

Той, заедно с балет „Нова”, са основни действащи лица в новото видео.„К’во си мислиш?” е част от издадения наскоро и подготвян близо две години дебютен албум на Лора – „Недей да спиш”, комбинация от ар ен би, хип хоп и соул.

Бобо, Бат’ Венци, Явор Русинов, Васил Русев и Графа са другите автори в него. Има и един ремикс от DJ Doncho и дует с Дичо.
Източник: vip-bg.info