Великия режисьор Куентин Тарантино смята, че Брад Пит е в разцвета на кариерата си и вече не е „хубавото момченце“ на Холивуд. Той допълва още, че актьорът се е превърнал в „истински мъж“.

„Хубавото относно Брад е, че вече хубавото момченце го няма. Сега той е мъж и е на върха на своята кариера.“, коментира Тарантино. Той разказва още как се е отказал от актьорската игра, за да застане зад камерата и да направи някои от най-хитовите филми за последното десетилетие.

„Просто загубих ентусиазмът си. „Kill Bill“ бе толкова труден за правене, че просто си помислих как, ако ставам рано сутрин и съм на разположение цял ден, това ще е моят филм“, казва той по повод хитовия кунг-фу филм от 2003 г.

„Просто нямах нерви да участвам в тъпите филми на някой друг.“

Също така Тарантино обясни как му отнело 10 години, за да стигне до екран идеята му за „Гадни копелета“, но в един момент, в изблик на ярост му дошли всички идеи за сценарии и герои.

„Не можех да спра да мисля. не можех да спра с новите идеи. Внезапомно се запитах, какво по дяволите? Твърде голям ли съм вече за филми? Филмите твърде малки ли са за мен?“
Източник: paparak.bg