Столицата на джаза закрива феста на 13 август с мегазвездата Джейми Дейвис
Камелия Тодорова и Васил Петров хапват филе от елен в Банско

Родният Синатра, който откри фестивала, остава до финала заради шоколадовия баритон

Любимецът на холивудските звезди Джейми Дейвис пристигна в понеделник в Банско заедно с целия си антураж, за да закрие джаз фестивала на 13 август. Шоколадовият баритон е настанен във ВИП-апартамента на хотел Лъки Банско и е съсед на неостаряващата родна легенда Камелия Тодорова. Тя вече покани и американската звезда на концерта си на площада в курорта.

Пеещата актриса и родният Синатра Васил Петров, който след като откри феста реши да остане до финала заради Джейми Дейвис, вече опитаха специалитетите на ресторант Лъки – филе от елен, свинско с манатарки, печено свинско филе с карамелизирана корчка и Демиглас сос, както и апептитен стек от сьомга със сос от едрозърнеста горчица. А главният готвач на ресторанта е подготвил изненада за Джейми Дейвис – специална салата „Лъки Банско”.

Престоят на звездите в Банско тече буквално по мед и масло – веднага след закуска те се отдават на пълен релакс в СПА-центъра на хотела с екзотични римски масажи с мед и мляко, терапии за ексфолиация с морска кал и водорасли, хамам масаж с морски водорасли и запазаната марка на Лъки – расул терапия с лечебна кал. Те ще изпробват и луксозната терапия за лице на Мария Галанд, със златен прашец и хайвер, която има стягащ и подмладяващ ефект.

За меломаните, гости на фестивала, също има изненади – промоционални пакетни цени за нощувки, както и намаленията на екзотичните СПА-услуги в хотела, който предлага уникалната програма за трайно редуциране на теглото без глад Лъки Фит.
Източник: erogance.eu