Световноизвестната изпълнителка Сиси Пенистън (CeCe Peniston) ще пристигне у нас за концерт в Брилянтин диско бар в Cacao Beach Complex, Слънчев Бряг. Диско иконата ще застане за първи път пред българска публика на 14-ти август.

По време на изявата си, Сиси Пенистън ще изпълни безспорния си хит от 90-те години – „Finally“, както и парчетата „We Got A Love Thang“, „Keep On Walkin“, I’m Not Over You“ , „Lifetime To Love“ и др.

Малка част от имената, които лично са пожелавали американската певица за частните си партита, са Арета Франклин (Aretha Franklin), Бил Клинтън (Bill Clinton) и покойният папа Йоан Павел.

Сиси Пенистън започва музикалната си кариера, след като сключва договор с лейбъла A&M Records. Дебютният й албум „Finally“ от 1992 г. се продава в над три милиона копия по цял свят и получава златен статус.

Едноименното парче от записа достига до първото място в три класации на Billboard и се превръща в световноизвестен мултиплатинен хит.

Песните на Сиси Пенистън се радват на голяма популярност и в средите на хаус музиката. Едни от най-известните имена на клубната сцена – David Morales и Junior Vasquez са ремиксирали по-голямата част от тях.

Билети за концерта на Сиси Пенистън в Брилянтин диско бар на 14-ти август в мрежата на Ticketstream Bulgaria.
Източник: avtora.com