Жълтата преса за малко ни скара с Митко Бербатов, когато написа, че аз съм изоставила най-желания ерген в България”, признава пред “Труд” синоптичката на Нова тв Деси Банова. Завладяващата блондинка разкрива още: ”Наистина имаше нещо между нас, но то беше закачка, флирт, от които реших, че няма смисъл. Не исках нещо подобно. Аз мечтая за стабилност и осъзнах, че няма смисъл да се впускам в чувства, а после да бъда наранявана. Не сме продължили да поддържаме връзка. Особено след като написаха как съм го зарязала, няма да иска да ме поздрави това момче. Знам, че и Митко си пати от жълтата преса и от папараците. Не сме се виждали скоро. Знам, че и той си има сериозни отношения.

Е, разбира се, ако слуховете, че приятелката му Елена е бременна, са верни, когато науча, че му се е родило бебенце, ще го поздравя. Това е много хубаво събитие за всяка двойка, разбира се. Но аз няма да раждам без брак. Много съм консервативна. Пък нали съм и сватбен агент, как така професионален сватбар без сватба?! “ Харесвам страшно работата си и се радвам, че толкова години се задържах. В Гърция знам, че има двама господа, които работят от десетилетия за времето и са страшно популярни там.Имам и амбицията за някакво собствено предаване.

Лошото е, че понякога предаванията имат къс живот. Както се случи с колегата Иво Андреев, който работеше за времето и се пренасочи към едно шоу, което бързо умря.

Иначе аз съм завършила туризъм и може би най-доброто би било да съчетая телевизията с туризма“, разказва русокоската пред Труд.
Източник: vip-bg.info