Виктория Бекъм вероятно ще получи малка роля в продължението на „Сексът и градът“. Според запознати, „Пош спайс“ вече е имала предложение да играе в първия филм за четирите нюйоркчанки, но тогава отказала заради ангажиментите си около турнето на „Спайс гърлс“.

Затова сега било почти сигурни, че г-жа Бекъм ще участва във второто продължение, чийто снимки ще започнат в края на лятото. Според близки на 35-годишната Виктория тя дори вече ходила на уроци по актьорско майсторство, за да покаже колко сериозно приема всичко и най-вече, за да впечатли продуцентите още повече.

Зрителите вече имаха шанса да видят бившата спайска на екрана. Актьорският дебют на съпругата на английския футболист Дейвид Бекъм се състоя през 1997 година, когато заедно с останалите си колежки взе участие във филма Spise World, разказващ за няколко дни от живота на поп-групата. Освен това Виктория се е снимала в няколко документални филма и изигра самата себе си в един от епизодите на хитовия телевизионен сериал „Грозната Бети“. По думите й тя приела да участва, защото й харесвало, че поредицата е свързана с нейната най-голяма страст – модата.
Източник: donbalon.eu