Доста натоварено лято се очертава за Валя. Фолк звездата тъкмо представи своя българо-македонски проект „Судбо моя”, а вече е засипана от покани за участия във фестивали.

Най-напред, в края на август, тя ще се изяви на престижната сцена на фестивала „Охрид Фест” в Македония. Там е лично поканена да се включи в интернационалната вечер от македонския гуру на поп музиката Григор Копров, продуцент на проекта й „Судбо моя”. Двамата вече са завършили песента, с която Валя ще мери сили с участници от много балкански страни.

Само няколко дена по-късно, фолк звездата скоростно заминава за Сандански. Още през януари тя е поканена от организационния директор на „Пирин фолк” Валентин Пензов да бъде водещ заедно с Николай Николов от Мсат. През трите вечери Валя ще представи уникални тоалети, които вече е избрала. „Зарадвах се на поканата на г-н Пензов и съм щастлива, че отново ще се кача на сцената на този престижен форум”, заявява Валя. През 2005 година певицата спечели убедително приза за песен на „Пирин фолк” 2009 с композицията „Нова пролет”. Оттогава тя се превърна в една от емблемите на фестивала.

За да може да бъде еднакво блестяща и на двата форума, Валя е отклонила доста ангажименти за лятото. Както всичко, което прави, така и в това, тя иска да изпипа всеки детайл до най-дребната подробност. Ето защо внимателно премисли предложението за „Пирин фолк” 2009 преди да приеме.

Междувременно, бдителни журналисти са забелязали, че на промоцията й на 29 юни, специалният гост Фънки не само целуна ръка на Валя, но двамата докоснали устни за целувка. Този кадър сега се издирва срещу заплащане.
Източник: erogance.eu