Miss Playmate 2009 – Златка Димитрова е новото завоевание на Крум

Емануела и Крум заснеха видеоклип към дуетната си песен. „Нищо не знаеш“ е сред най-впечатляващите видеопродукции, снимани в България. Режисьор е Ники Нанков, който работи над по-голяма част от най-успешните проекти на двамата изпълнители. Клипът е сюжетен, като Емануела и Крум пресъздават живота на двама влюбени. „Искахме да покажем на хората реалните неща от живота – такива, каквито сме описали с текста и такива, каквито се случват непрекъснато с нас и около нас. Понякога обичаш и си обичан, но подминаваш любовта, защото все търсиш повече и повече и не си готов на компромиси“, споделят звездите на „Ара мюзик“.

Специално участие във видеоклипа взима Miss Playmate 2009 Златка Димитрова, която влиза в ролята на поредното завоевание на Крум. “С нея се сприятелихме покрай участието ни в “Бягство към победата”. Когато подготвяхме снимките за клипа, двамата с Емануела бяхме категорични, че я искаме във видеото ни”, обяснява Крум.

„За реализацията на този видеоклип използвахме уникални декори и локации, специални ефекти, огромен екип. От голяма значимост са и актьорските умения и харизмата на изпълнителите. Крум и Емануела изиграха перфектно ролите си и показаха за пореден път завидни качества пред камера“, споделя режисьорът Ники Нанков.

„Нищо не знаеш“ успя да се превърне в хит само няколко дни, след като двамата я изпълниха за първи път на финала на „Бягство към победата“. Само за седмица видеопорталът vbox7 калкулира над половин милион гледания преди излизане на официалния клип, което е прецедент за българска песен. Към момента цифрата е удвоена и наброява повече от милион.
Източник: erogance.eu