Музикантите от N.O.H.A. ще изпият по чаша кафе заедно с пет от своите фенове, закупили предварително билети за концерта на групата на 31 юли в Созопол. Както е известно, авторите на хита „Tu Cafе“ ще пристигнат у нас за турне по Черноморието.

Обиколката „N.O.H.A.&TERENonTour“, организирана от Feelme Crew, включва концерти във Варна на 29 юли, Несебър на 30 юли, Созопол на 31 юли и Лозенец на 1 август.

Музикантите споделиха, че дългите нощни партита в продължение на четири поредни дни въобще не ги притесняват, тъй като българската публика им действа като „свръхдоза адреналин“.

Именно по време на турнето си в България, колоритната формация ще направи ексклузивна премиера на последния си сингъл „Boom“. Парчето е модерен микс от дръм енд бейс и електроника, комбинирани с испанските вокали на Minerva Diaz Perez.

Любопитно е, че текстът на „Boom“ описва преживяванията на N.O.H.A. от концерти в различните краища на света, като в припева музикантите възпяват и шоуто през ноември 2008 г. в София.

Съставът на N.O.H.A. включва испанската вокалистка Minerva Diaz Perez, нюйоркчанинът МС Chevy, роденият в Прага саксофонист Philip Noha, германецът Jochen Eickenberg (клавири), както и музикантите Tim Rashid (бас) и Tobias Belker (ударни).

До момента те имат четири издадени албума – „Noise Of Human Art“, „No Slack“, „Next Plateau“ и „Dive in your life“.

Билети за всички концерти от турнето „N.O.H.A.&TERENonTour“ в мрежата на Ticketstream Bulgaria.
Източник: avtora.com