Звездата от хитовия американски сериал „Ориндж Каунти: Кварталът на богатите“, Миша Бартън (Mischa Barton), бе приета принудително в психиатрия. Актрисата е постъпила в болничното заведение Cedars-Sinai Medical Center, на 15 юли.

Информацията бе потвърдена от говорителя на Бартън. Поради здравословните си проблеми, актрисата не успя да присъства на официалната премиера на новия филм с нейно участие – „Homecoming“, на 16 юли.

Около 15 часа на 15 юли, на телефон 911 е постъпило обаждане от дома на Миша Бартън, а малко по-късно органите на реда са отвели актрисата в полицейско управление в Лос Анджелис.

„След това госпожица Бартън бе спешно хоспитализирана по настояване на нейния личен лекар“, каза в изявление говорителят на звездата Крейг Шнайдер (Craig Schneider).

Миша Бартън доби широка популярност с ролята си на Мариса Купър (Marissa Cooper) в американския тв сериал „Ориндж Каунти: Кварталът на богатите“.

През декември 2007 г. Бартън бе арестувана за шофиране в нетрезво състояние и притежание на марихуана. Тогава актрисата бе освободена под гаранция срещу сумата от 10 хиляди долара.
Източник: avtora.com