Красивата изпълнителка на “Сънни мюзик” Лияна се засече с актрисата от култовия сериал “Шехерезада” – Бергюзар Корел по време на почивка в Турция. Певицата е очарована от срещата. “Тя е точно толкова красива, както във филма, единствената разлика е, че е с по-светла коса”, разкрива впечатленията си тя. Бергюзар била много мила и естествена и след срещата им Лияна съжалила, че е забравила да поиска автограф за сестра си, която й е голяма фенка.

“Видях и Хулия Авшар, която е Мис Турция и е от най-добрите актриси там”, допълни Лияна.

Докато отдъхвала с дъщеричката си Денис при бабата и роднините в Турция, Лияна съчетала полезното с приятното и усилено се отдала на спорт и плуване. По време на отдиха певицата се вдъхновила и за текста на една от новите си песни – “Като вещица”, чийто клип певицата ще снима до дни заедно с красивата си сестра Зорница, която е модел в “Ексграунд”. Това не е първият текст за своя песен, който пише. Стиховете на “Сладки мечти” и “Бързай-бързай” отново е сътворила сама.

Още една песен – “Хайде доведи я”, изпълнителката подготвя за септември, когато ще е готов и новият й самостоятелен албум.
Източник: erogance.eu