В края на месец юни, ЛиЛана замина за САЩ, където възнамерява да запише цели осем нови парчета. Първата спирка на певицата от американската й обиколка е Чикаго.

Малко след пристигането на ЛиЛана в града, мениджърът й зад океана – Джени Дженингс организира парти, на което изпълнителката да се запознае лично с хората, работещи по нейния проект.

Сред специалните гости на събитието бяха продуцентите Donovan Knowles, носител на 13 статуетки „Грами“ за работата си с Destiny’s Child и Toxic, работил със звезди като Twista, Faith Evans, Will Smith, Ludacris и др.

На партито присъстваха още Malik Worthy – музикален директор на Estero, продуцентът на Britney Spears – Mmm Papi и разбира се, хората работили по „Dime Piece“ – Ariel Rodriguez, Reggie Ruckus и рапърите Crucial Conflict.

Освен репетиции и записи в Soundscape studio в Чикаго, ЛиЛана засне и ефектна сесия пред обектива на фотографа Parrish Lewis, като кадрите ще се използват при официалното представяне на „Dime Piece“ в САЩ през есента.

Следващите студийни записи на ЛиЛана ще се осъществят в Атланта в студиото на T.I., както и в Маями, по покана на Cash Money Records, лейбълът на рап звездата Lil Wayne.
Източник: avtora.com