Митко върна усмивката си след критиките в Англия

Бременността на Елена е върнала усмивката на Димитър Бербатов, който беше посърнал след бесните критики в Англия и загубения финал в Шампионската лига. Това довериха пред „Неделен Стандарт“ привържениците на ЦСКА, които почиват заедно с нападателя в Слънчев бряг.

„Митко е в отлично настроение. Не спира да се майтапи и смее“, довериха източниците ни. „По цял ден е с Елена. Явно е супер щастлив, че ще става татко. Дали е заради това, или заради нещо друго, но въобще не изглежда надут. Лафи си с останалите хора в хотела“.

Курортистите в „Херена сандс“ допълниха, че Елена има перфектна фигура, макар че вече влезе в шестия месец. „Човек може да й даде най-много трети месец, но само като види коремчето. По друго не може да се разбере, че ще става майка. Тя също изглежда супер щастлива“, продължиха източниците на „Стандарт“.

Елена и Бербо отпрашиха към морето преди близо месец. Ваканцията им приключва идната седмица. На 10 юли Митко трябва да се яви за първа тренировка с Манчестър Юнайтед. Елена пътува с него за Англия, но двамата ще бъдат разделени за известно време. „Червените дяволи“ хукват почти веднага за продължително турне в Азия.
Източник: donbalon.eu