Азис и гаджето му Боби, с което уж бяха разделени, се разхождат из курорта Златни пясъци заедно. Те си гукат като гълъбчета и изобщо не им личи да са скарани, твърдят наши доверени агенти. Двамата са отседнали в уютен хотел, където минава повечето им време. Не можеш да ги видиш на плажа.

Раздялата се оказа поредната рекламна кампания на костинбродския славей, но я наложиха и обстоятелствата. След като Азис се появи на билбордове на коалицията “Лидер” и „Новото време“, където срещу шестицфрена сума демонстрираше, че пак става мъж и се променя, пиарите на звездата обясниха, че се е разделил с Боби. Причината беше, че точно тогава около него гръмна педофилски скандал. Щеше да пострада имиджа на мъжагата Азис и на шумно рекламирания му мачистки образ. А Христо Ковачки не дава парите си да рекламира нещо, което го няма. И трябваше да се внесат корекции за пред публиката. “Лидер” не влезе в парламента, а Азис е свободен пак да бъде Василка, пак да се гушка с Боби. Няма нужда да се прави на мъж.

От изданието „19 минути“ също са засекли Азис в курорта Златни пясъци заедно с гаджето му Боби. “Влюбените пристигнали в черноморския курорт със самолет. Според човек от тяхната компания те прекарвали по цял ден заедно, плували в басейна, а вечер се усамотявали в отбрани морски ресторанти”.

Чува се, че Азис може да се включи по някое време към турнето на “Планета”. Не е изключено той да е изненадата на започващото днес в Монтана фолк-джиро из България. Певиците от турнето на “Планета” може и да не се зарадват много на Азис, но това няма голямо значение.
Източник: vip-bg.info