На 8 юли, попфолк дивата Андреа застреля депутата Павел Чернев насред центъра на Лондон. Сцената с убийството е част от новия филм „Мисия Лондон“, чиято режисура е поверена на продуцента на Big Brother Димитър Митовски.

В лентата Андреа се превъплъщава в образа на убийца от руската мафия, а Павел Чернев играе ролята на Батьката, гражданин на СССР с тъмно минало, който въвлича двама българи в съмнителна сделка с неясен край.

Фолк певицата ще се появи наголемия екран, облечена със секси кожени дрехи, високи обувки и разбира се… ще стреля с пистолет. Преди да замине за Лондон, Андреа е посещавала столично стрелбище, където е получила необходимите наставления за участието си в екшън сцените.

Продукцията се характеризира като ексцентрична комедия, базирана на едноименния роман на Алек Попов. В „Мисия Лондон“ Андреа си партнира с актьорите Юлиян Вергов и Стефан Щерев, както и с редица британски звезди.

По-голямата част от сюжета на филма се развива в българското посолство в Лондон. Снимките стартираха на 6-ти юли в английската столица и ще продължат 8 седмици.

Държавната институция, която застана зад „Мисия Лондон“ е в лицето на Националния филмов център, а копродуценти са Унгария, Македония, Швеция и Англия.
Източник: avtora.com