В родния ефир вече се върти последният клип на Андреа. Видеото е към парчето „Употребена“, като и в него попфолк дивата залага на атрактивна визия и скандално поведение.

Основната атракция в клипа са кадрите, в които Андреа и носителката на титлата Miss Playmate за 2006 г. – Николета Лозанова, се отдават на взаимното си привличане, разменяйки ласки и целувки.

Режисьор на скандалното видео е Люси Иларионов, седящ в основата на редица продукции под шапката на музикална компания Пайнер. Любопитно е, че за заснемането на „Употребена“, Иларионов използва кинокамера, а самите снимки са реализирани в специално създадено за целта студио.

„Употребена“ е третият пореден дует на Андреа и румънския изпълнител Кости, който този път пее не на английски, а на родния си език.

Междувременно стана ясно, че блондинката ще изпълни една от главните роли във филма по екранизацията на романа на Алек Попов – „Мисия Лондон“. Андреа ще се превъплъти в ролята на убийца от мафията и ще си партнира с актьорите Юлиян Вергов и Стефан Щерев, както и с редица британски звезди.
Източник: avtora.com