Директно от Холивуд звездата от „Рамбо“ и сериала „Декстър“ – Джули Бенц разказва в ексклузивно интервю за юнския брой на сп. Rouge как от състезателка по фигурно пързаляне се става актриса и какъв е легендарният Силвестър Сталоун извън снимачната площадка.

Тя не се притеснява да разкрие и тайни от личния си живот. “Щастливият брак в Холивуд е невъзможна мисия. Аз също съм пример за това“, споделя Джули Бенц.

„Все ми се случва да играя лошия”, коментира българският актьор Георги Стайков, който от години живее в Швеция. Звездата от филмите „Вчера“ и „А сега накъде?“ не крие, че се е сблъсквал с много трудности, докато утвърди името си и в чужбина. „Работил съм на щанд за плодове и зеленчуци, бил съм сервитьор, мениджър на ресторант, дори съм карал такси“. Пред читателите на Rouge застава и съпругата на Георги – Мариан. Шведката споделя, че любопитството е главната причина тя да научи добре български език.

В рубриката „10-те ЗА“, провокативната Люба Кулезич не се притеснява да критикува риалити форматите, продуцентските къщи, „Евровизия” и поп фолка. „Предавания като VIP Brother подменят действителността с лъжа. Това е като да искате да си купите сочна българска ягода и да ви дадат подобие, което много прилича на плод, но е от пластмаса“.

Rouge надниква и в съкровищницата на фестивала в Кан, за да представи звездите с най-красивите бижута и тоалети. На страниците на списанието можете да откриете и модните тенденции за лято 2009, както и да разберете от стилистката Дина Ясин какви са fashion законите на Ню Йорк.

Узнайте и кои са най-актуалните прически и какво диктуват световните подиуми за грима през този сезон. И още: ароматите, които трябва да ви съпътстват през горещите дни, тайните на хидратиращите продукти и как да съхраните блясъка на косата си през лятото.
Източник: actualno.com