Актуалното денс дуо залага на изискан клубен саунд с Ибиса настроение и силните вокали на чаровната соул певица Гита.

Един от най-новите и амбициозни български денс проекти е готов с втория си официален сингъл. Колаборацията между Влади Радев и Гита, която изгря през 2008 г. с песента Summer Glory, сега има и своето продължение – сингълът Make It Better.

Парчето е издържано в стила на предшественика си – хитов денс/хаус саунд, с латино елементи и силен женски вокал, повлиян от соул и фънк музиката. Настроението на Make It Better е изцяло лятно и свежо, текстът е романтичен и позитивен, и е дело на певицата Гита. Музиката също е написана от нея, а аранжиментът и актуалното звучене са изцяло изпипани от Влади. В момента дуетът подготвя и видеото към песента, което се очаква да тръгне с началото на лятото.

Дуетът между музикалния продуцент и чаровната певица изгря лятото на 2008 г. почти на шега. Двамата се запознават в интернет в сайта MySpace, където откриват доста прилики в музикалните си предпочитания. Влади Радев, като продуцент има много идеи за парчета, и в този момент Гита със своите над 10 години като певица се оказва точният човек за вокалните партии. Двамата решават да пробват съвместна работа и по този начин се ражда парчето Summer Glory. Песента е създадена изцяло за собствено удоволствие и музикантите я разпространяват само сред приятели и колеги. Отзивите са изцяло положителни, а много от първите, чули изпълнението, сравняват вокалите на Гита с тези на невероятната Аманда Уилсън (една от най-известните певици в съвременната денс музика).

Благодарение на хитовото си клубно звучене и приятно лятно настрение обаче, Summer Glory впечатли най-добрите български диджеи и само месец по-късно Влади и Гита разбраха, че песента им се е превърнала в абсолютен хит в дискотеките. След неочаквания начален старт те решиха да заснемат и видеоклип на изпълнението, който бе подкрепен от редица известни млади лица от българския шоубизнес. Последва нова приятна изненада – всички музикални телевизии завъртяха видеото към Summer Glory, проектът им получи номинации за дебют на наградите на Фен ТВ и бе сред призьорите в конкурса за авторска музика MusicSpace. Дуетът участва и на най-големият музикален фестивал, който се проведе у нас – Spirit Of Bourgas.

Влади Радев и Гита се надяват да затвърдят името си на музикалната сцена с новия си амбициозен сингъл Make It Better. “След успеха на Summer Glory очакванията ни са да достигнем до още повече хора. Много се забавлявахме по време на записите и композирането, и смятаме, че това се е отразило и на крайния резултат”, споделят музикантите.
Източник: erogance.eu