Една от най-сексапилните участнички в „Сървайвър-3“ Ваня Бонева се впусна в любовна история с бразилски футболист, научи „Монитор“. Двамата се усамотиха за седмица на луксозен „Сървайвър“, както се изразява тя, в турския курорт Бодрум. Красавицата, която е бивш професионален войник в българската армия, не крие, че е влюбена до уши.

Щастливецът се казва Андре Мориц и играе в турския тим Касъмпаша. „Запознахме се случайно, докато бях в Истанбул за кратко преди няколко месеца, поддържахме контакт чрез интернет, тъй като беше сезонът на тамошните квалификации, нямахме възможност да се виждаме често.

След успешния му сезон решихме заедно да си отдъхнем и да се насладим на Егейско море, Бодрум и един на друг, разбира се. А иначе, аз в момента се подготвям за кандидатстудентски изпити, не работя, пътувам много“, разказа Ваня.

Тя признава, че Андре я спечелил със запленяващата си усмивка, на която всяка жена трудно би устояла, както и с нестандартното си чувство за хумор. Още на първата минута я накарал да се смее от сърце! „Влюбени сме много! Той вчера отлетя за Бразилия, където ще прекара един месец със семейството си, след което го чакам за почивка тук, в България, а след това му започва тренировъчният лагер за следващия сезон.

Голямата дистанция и времето няма да попречи на емоциите и чувствата ни един към друг!“, категорична е красавицата. Преди време тя нашумя с ефектните си снимки за „Плейбой“. „Снимах се, за да изпълня една моя голяма тийнейджърска мечта, пък и няма да крия, че винаги съм обичала да позирам“, каза тогава Ван.
Източник: pikantno.eu