Инцидентът със смъртта на Нончо Воденичаров няма да наруши снимките на риалитито. Играта ще продължи до край въпреки трагедията, която всички на острова изживяват. Нончо бързо се превърнал в сърцето на племето си и това е причината оцеляващите да искат изпълнят мисията си до край, в негова памет.

Инцидентът със сигурност ще превърне ”Сървайвър Филипините” в най-черния сезон на риалитито. Не е ясно все още какво ще се излъчи от играта на кмета на Раднево.

12 април – Нончо Воденичаров и Крика участват в Survivor

Спрял алкохола, намалил цигарите и тренира усилено.
Така кмета на Раднево се подготвя за играта. Всестранно надарения Нончо решил да изпита себе си като се включи в играта. И то не на шега. Нончо е убеден, че ще успее да оцелее на всички неприятни изпитания. За гладуването не се притеснява, както и за мизерията. Запознати довериха на Svetsko.com, че певецът-бизнесмен прави сериозни тренировки като се поставя в подобни ситуации. Малко известен факт е, че кметът на Раднево е каскадьор. Участвал е в над 10 филма, между които “Време разделно” и “Хан Аспарух”. Голяма страст са му конете и риболова. Като се има предвид това, той е идеалния участник в предаването.
Нончо е спечелил симпатиите на продуцентите и през май заминава да се състезава. Той е вторият известен участник, който е ясен. Първият е Митьо Крика. Културиста от самото начало иска да влезе в шоуто и тази година мечтата му ще се сбъдне.

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ОТ bTV

Извършената аутопсия на починалия в Манила Нончо Воденичаров е доказала причината за смъртта – масиран инфаркт.

От медицинския екип на Survivor успяхме да научим, че доктор Николай Нейков и докор Женевиев Го /филипинската лекарка в екипа/ са се борили за живота на починалия в продължение на около 15 минути.

По последни данни тялото на починалия се очаква да пътува към България в сряда.

Междувременно се предоставя възможност на останалите участници в Survivor и техните близки в България да влязат в контакт.
Източник: svetsko.com