Изпълнителите на хита „Tu cafe“ – N.O.H.A., официално потвърдиха турнето си в България. Популярната брейкбийт, дръм енд бейс, електрик джаз и поп група ще гостува отново у нас, този път за четири концерта на Черноморието.

Изявите на N.O.H.A. ще се състоят във Варна, Несебър, Созопол и Лозенец между 29 юли и 1 август 2009 г.

Съставът на космополитната формация включва испанската вокалистка Minerva Diaz Perez, нюйоркчанинът МС Chevy, роденият в Прага саксофонист Philip Noha, германецът Jochen Eickenberg (клавири), както и музикантите Tim Rashid (бас) и Tobias Belker (ударни).

N.O.H.A. пристигнаха за първи път в България през ноември 2008 г. за клубно участие в столичния Парти център „4 км“, където се събраха около 2000 почитатели на нашумялата група.

„След незабравимото изживяване в София всички от групата бяхме сигурни, че ще дойдем в България отново“, казва вокалистката Минерва.

„Радваме се, че ни се отдаде възможност да се завърнем още това лято и то не само с един концерт, а с цели четири. Аз съм човек, който е влюбен в морето и вече нямам търпение да се насладя на българското Черноморие и отново да се срещна с българската публика“, казва още певицата.

Турнето на N.O.H.A. у нас ще премине под надслов „N.O.H.A.&TERENonTour“ и е част от стартиралите през 2008 г. музикални събития, организирани от Feelme Crew.

Преди концертите на Черноморието, музикантите ще реализират фестивални участия в Чехия, Словакия и Унгария.

До момента N.O.H.A. имат издадени четири албума – „Noise Of Human Art“, „No Slack“, „Next Plateau“ и „Dive in your life“ от 2006 г.
Източник: avtora.com