Синът на легендарния вратар от 94 г.- Боби Михайлов Ники Михайлов попадна на страниците на английското издание „The Daily Telegraph“.Поводът е, че резервният вратар на националния отбор е видян да се движи с няколко души охрана заради спор между него и Георги Славов – Главата, който ходи с бившата на стража Николета Лозанова.

Михайлов се изцепил, че ако неговата приятелка е Ферари, то носителката на приза „Мис Плеймейт“ е счупен източногермански Трабант. На следващия ден футболистът се събудил с новината, че на „Ферари“-то е нанесена метариална щета за 17 000 паунда, след като излята киселина е разяла боята на колата.

Властите мислят, че семейство Стоилови стоят зад този „атентат“. Те са едни от най -мощните мафиотски кланове в България. Бащата на Георги – Стоил Стоилов, бе убит с още трима негови бодигардове в столицата София през януари 2004-а година при ескплозия на бомба в асансьор.

Коментарът на Ники Михайлов за проблема е, че няма никаква представа как този вестник се е докопъл до тази информация. Той сподели , че няма проблеми с фамилията Славови. Всеки можело да полее с киселина колата му за 170 000 паунда, добави Михайлов.
Източник: donbalon.eu