Преди броени дни в публичното пространство се появи информацията, че певицата чака дете. SVETSKO.com близо седмица проучва тази клюка. Оказа се, че тя е пазена в пълна тайна, от суеверие. Мариана не е казвала на никой, че в нея има живот. Единствено бъдещият татко е бил в течение.

В разследването си СВЕТСКО научи допълнителни подробности. Освен, че бащата е чужденец, от топлите страни, стана ясно, че никой не го познава. Повечето приятели на Попова все още не са се запознавали с него, а само са слушали. Очевидно той много пътува извън страната. Иначе няма причина тя да има доста свободни вечери, които отделя за близките си.

Пред свои хора Мариана споделила, че няма намерение да сключва брак с бъдещия татко. Двамата така или иначе са щастливи и живеят заедно и подпис не им е нужен.

Бебето не е планирано! Двамата влюбени не са работели за него. Дори в началото тя не разбрала, че чака дете. След като известно време се чувствала некомфортно, гадело и се, имала уморен вид… Посетила лекар. И вместо лоша новина той я зарадвал!
Източник: svetsko.com