Поп оперният певец Краси Аврамов, след като пропя неуспешно на международната сцена, реши да напише книга. Изпълнителят на песента „Илюжън“, която представи страната ни на тазгодишното издание на „Евровизия“ в Москва, смята да посвети творбата си именно на музикалния конкурс, информира Монитор.

В книгата ще се разказва за приключенията, които Аврамов изживял заедно с екипа си по дългия път към голямата сцена в руската столица.

Изпълнителят, който се представя като Човека глас, сподели за намеренията си да пропише пред водещия Росен Петров. Той обясни, че книгата му ще излезе най-вероятно в края на октомври и в нея ще бъде разказано за всичко, което родният изпълнител преживял, за да стигне до финалите на „Евровизия“ в Москва.

Аврамов, който от години живее в Америка, отрича да е сърдит на България заради това, че не е получил голяма подкрепа както от зрителите, така и от колегите си.

Въпреки това той възнамерява да се пробва отново в подобен конкурс и този път се надява да получи одобрението на народа.

Изданието напомня, че на тазгодишните финали на „Евровизия“, които се проведоха в Москва, българският представител Краси Аврамов отпадна още на първия полуфинал, на който събра едва 7 точки и така се нареди на 16-о място от общо 18 участници.
Източник: actualno.com