Нестандартно и уникално шоу направиха Галя, Майк Джонсън и Дидо от Deep Zone на голямото откриване на най-луксозната дискотека по Черноморието – CLUB 66 – dance music. Близо четири часа звездите на американската и родна поп музиха подлудиха гостите на култовото заведение с компилации от свои и световни хитове. Галка от бившия дует “Каризма” избра сцената на CLUB 66 за да представи репертоар в стил “frеe style”, като изненада гостите с кавъри на Бионсе, Мадона и вокалистката на “Молоко” Росийн Мърфи. Преди да се отегли от сцената тя заформи дует с американската диско легенда Майк Джонсън. Чернокожият изпълнител взриви публиката с мега хитът Stay, който изстреля групата му „2-4 Family” на върха преди десет години. Майк направи невероятно шоу карайки феновете да изпаднат в есктаз при изпълненията на световни хитове. Финалистът от миналогодишното издание на Евровизия Дидо от Deep Zone вплете в мегамикс едни от най-популярните български песни като им придаде хаус звучене.Сред гостите на купона бяха Йордан Динев с прелестната си съпруга Зорница. Тя пристигна облечена в тон със запазената марка на заведението – черен тоалет с ботуши и ръкавици, обсипани с камъни Swarovski. Партито уважиха още общински съветници от Несебър и техния председател Благой Филипов, продуцентът на “Дзифт” Матей Константинов и др.

Истински огнен дъжд бяха приготвили собствениците на CLUB 66 за гостите си. Те бяха посрещани от огнени хостеси, които направиха зрелищно шоу. Газови оръдия бяха инсталирани на покрива на дискотеката, които изстреляха към небето огнени езици на 10 м височина. Атрактивната гледка се наблюдаваше от целия несебърски залив.

CLUB 66 се намира в Стария Несебър на втория етаж в сградата на Морска гара. За близо месец луксозната дискотека се превърна в най-хитовото и предпочитано място за купон. От Великден насам тя определя правилата и диктува нощния живот по морето. Запазена марка на дискотеката са отблясъците на повече от 10 000 камъка Swarovski със специален холограмен ефект. Красивите скъпоценни камъни красят и униформите на персонала в заведението. Основен акцент в интериора е и квадратния бар с уникална куха пирамида обърната с върха надолу и висящите с нея над 300 кристални топки.
Източник: vip-bg.info