Енрике Иглесиас не планира да се жени за своята дългогодишната приятелка – бившата руска тенисистка Анна Курникова. В неделя латиноидолът пя на „Емиратс стейдиъм“ в Лондон, а британските журналисти не пропуснаха възможността да го попитат за намеренията му към русокосото изкушение. „Сега не му е времето да се женя. Не мисля за този ден и за това каква е подходящата възраст да сключиш брак. Но ако има замесени и деца, тогава историята е съвсем различна“, заяви 34-годишният Енрике.

Иглесиас-младши е гадже с Анна Курникова от седем години и за това време за тях се изписаха много противоречиви неща. На няколко пъти имаше слухове, че двамата са се оженили тайно. Миналата година пък жълтата преса гръмна, че 28-годишната бивша тенисистка е изхвърлила Енрике от общия им апартамент в Маями, Флорида. Певецът сам разказа пред медиите, че Анна се издразнила от неговите кучета и му вдигнала скандал. Той също не й останал длъжен. Двамата били доста афектирани и си казали тежки думи. В резултат на тях Иглесиас си събрал куфарите и се изнесъл.

Още тогава красавецът заяви, че не храни илюзии по отношение на романса си с тенис звездата. „Искам да си живея живота. Моят дядо се е сдобил с наследник чак на 92 години. Биологичният часовник на Анна може и да тиктака, но не смятам, че е готова да има деца. Говорили сме си за бъдещето и тя е казвала, че не иска да се омъжи за мен. Знам какво има предвид. За нея аз съм мъж, с когото е решила да излиза няколко години и после да ме зареже. Не се страхувам от това!“, сподели той.
Източник: donbalon.eu