С появата на новия клип на Елена към песента “Още” дойде новината, че тя е следващата звезда на лятното турне. Елена направи много силно впечатление на публиката още с дебюта си на сцената на “Planeta Derby Plus 2008″. Незабравими ще останат и телевизионните репортажи с певицата, представени в Дневниците от Велико Търново и Пловдив.

В Старопрестолния град Елена за сетен път демонстрира пристрастията си към бойните спортове. Славеща се като най-точния мерник сред поп-фолк изпълнителите, тя закова десятката още с първия изстрел. В Пловдив зрителите на “Планета” видяха Елена в нова светлина – като състезател по таекуон-до. Участието на певицата в лятното турне през 2008 г. помогна нейният хит “Първата, последната” да достигне до публиката.

Неслучайно тази песен бе избрана от зрителите на телевизия “Планета” и за “Песен на годината”. Елена се надява, че и най-новото й видео ще пожъне подобен успех в десетте града от лятното турне. Най-екстремният изпълнител в поп-фолка, Борис Дали, за трета поредна година ще участва в Националното турне на “Планета” ТВ.

Всички знаят за пристрастията му към моторите и високите скорости, но миналото лято стана ясна и друга негова страст. Край Монтана Борис Дали разходи в небесната шир с малък самолет своята колежка Джена, за която това бе невероятно изживяване.

Изпълнителят бе инициатор и за скокове с парашут и дори увлече в това приключение Вили от балет “Магия”. Всяко появяване на Борис Дали в клубовете предизвиква вълна от силни емоции сред жените. Именно безкрайната подкрепа на нежната половина допринесе за безапелационния избор на Борис Дали като участник в турнето.

Хита от турнето “В центъра на купона” ще остане като една от емблематичните песни в репертоара на изпълнителя. Борис Дали ще нажежава страстите на лятното турне и с двете си нови песни – “Няма време” и “Бързо ли говоря”. Интересното видео на дуета с Преслава “Бързо ли говоря” за кратко успя да се нареди сред претендентите за Хит на лято 2009.
Източник: pikantno.eu