Музикална компания “Ара мюзик” ще издаде най-новия сингъл на Азис – “Луд ме правиш”. Песента е в дует с рапъра Ванко 1 и се очертава като летен хит.

„Луд ме правиш” съчетава елементи на попфолк и хип-хоп. Автор на текста е Азис, а речетативите са на пловдивчанина. Музиката е дело на композитора Мартин Биолчев, а мастерингът е на Дани Милев.

Песента ще бъде включена в следващата компилация на “Ара мюзик” и официално разпространена от компанията по радиостанции и DJ в София и страната.

“Доволни сме, че Азис избра именно “Ара мюзик” да издаде новата му песен. Това е едно добро начало на сътрудничество!”, споделиха от музикалната компания.

Фен ТВ е първата телевизия, която завъртя и видеоклипа на “Луд ме правиш”. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов.  Видеото, което има и нецензурирана версия, провокира с голота и еротични послания. Различен и променен до неузнаваемост, Азис залага на мъжкия си образ в лентата.

Освен с горещото присъствие на балет М Dance, новият видеоклип на Азис се отличава и със специалното участие на певицата Алекс Раева. Момичетата за първи път захвърлят всички задръжки и показват изкусителните си прелести. Красотата на женската голота и изисканият сексапил стоят в основата на новото видео на Азис.