Малина е фенка на MED, въпреки че няма нужда точно от тази марка, която е в помощ на по-малките бюстове, заради солидното количество силикон в подплънките на сутиените. Понеже моделите са доста ефектни, тя си купувала бански, специално за клиповете и фотосесиите си. Цената на един е от 149 до 159 лв. Безуспешни опити да се сдобие дори с MED на няколко пъти правила Райна. Македонското девойче не се слави с пищен бюст и не можело да си намери сутиен с чашки по нейния миниатюрен размер. Същия проблем имала и Аксиния преди да си сложи силикон. Каквото да пробвала, все й било голямо. Накрая си тръгнала само с чорапи. Спряганата за гадже на Ахмед Доган красавица Алтен Алиева платила кеш цели 1200 лв. Тя влязла в магазина с идеята да купи само мъжко бельо. Взела няколко броя боксерки на Келвин Клайн и Бруно Банани (и сами се сещате за кого), след което харесала няколко комплекта и за себе си.

Без да пробва, си купила сутиени и бикини на Там там, Принцес и Шантел – висок клас френско бельо. Слави Трифонов също направил интимен шопинг във витошкия бутик за бельо. Само че, също като Алтен не пазарувал за себе си. По онова време му се носеше слух, че ходи с Алекс Раева. Дългия купил сутиен Шантел с размер 80В и силиконови чорапи. Оставил и 17 лв. бакшиш.

Много капризи проявявала далеч по-неизвестната бивша балерина от Шоуто на Слави и ексгадже на Росен Петров Яница. Тя претендирала всичко да й е в тон. След като си купела комплект сутиени и прашки от друго място, отивала във въпросния магазин и започвала да рови за къси чорапки. Тя искала цветът им да бъде едно към едно с цвета на бельото й.Конкуренция в претенциите й правел паркетния лъв Евгени Минчев. Веднъж влязъл да си купи боксерки, но се врътнал, недоволен от обслужването.

Не особено приятен клиент се оказал мъжът на Мара Отварачката. Още докато били само гаджета двамата влезли да пазаруват. Митко купил на възлюбената си комплект на Дона Каран и други неща, след което не само поискал касова бележка, но и обстойно я прочел, да не би да са го излъгали с някоя друга стотинка.

Редовна клиентка на бутика бил Азис. Той си купувал предимно чорапогащници. Разбира се, за клипове, концерти и фотосесии. Веднъж влязъл с искане за мрежест чорапогащник с преплитащи се връзки отзад. От там са и прочутият му лилав клин и тениска Келвин Клайн. Галка от бившия дует Каризма си купувала по една бройка гащи на DIM за 20 лв., които по принцип се продават в пакетче по няколко.Поп лолитката Анн Джи пък веднъж се бръкнала за потниче на MED, чиято цена била между 60 и 80 лв.Доста щедра била колежката им от попа Мария Илиева. Тя си падала по по-цветните и романтични модели. По време на изявата й като водеща на музикалното шоу Стар Академи, Мария си купила три комплекта за по 100 – 200 лв. с марките Кокай, Принцес и Там там.

С чорапогащници си тръгнала и колежката на Азис Емилия, която пазарувала в компанията на вярната си дружка Весела Тотева.
Източник: vip-bg.info