В „Пълна лудница” влизат Адреналинките от „Господари на ефира”. Жана и Алекс кандидатстват за работа при Димитър Пачков, тъй като дните им в Господарите са преброени. Двете дами са готови на всичко, за да получат работа… но с какво ли ще успеят да съблазнят шефа Пачков?

В поредния епизод от сагата „Разрешена любов” ще видим как Мартин (в ролята Алексей Кожухаров) се сблъска с мутрите, на които дължи пари. За да излезе невредим от ситуацията, той с опита да предложи майка си и сестра си вместо кеш… но как ли реагираха „кредиторите” на това иначе неустоимо предложение?

В „Часът на татко” пък ще чуем съвети към младите бащи как да се борят със сутрешния махмурлук. Извода е, че за да нямаш махмурлук рано сутрин просто трябва да не пиеш вечерта… а направо сутринта!

В епоса „2 и 200” Гай Юлий Цезар отива при Леонид, за да си разчисти сметките с него заради Клеопатра и поруганата си чест. Какво ще се случи при сблъсъка на тези титани?

В „Календар +” Меглена Цунева ще сподели мнението си по актуалната мода евро политиците да бъдат по бельо.

В прогнозата за времето – Секси Банова се връща все още пияна от абитуриентски бал и Ники Знойнов решава да се възползва от ситуацията, но… слава богу се намесва Пачков и предотвратява най-лошото.

Симпатична розова хомосексуална двойка пък ще демонстрира знанията си пред Ники Пънчев в „Хвани богат”. За съжаление обаче, те така и няма да отговорят на въпроса „Какви ги ражда бързата кучка?”… просто защото не разбират нищо от кучки. За сметка на това, ще станем свидетели на скандални разкрития около самия водещ Пънчев!
Източник: erogance.eu