Песента попадна ексклузивно под номер 1 в европейската денс компилация, събрала предстоящите хитове на лятото – Super Summer Hits 2009, която ще се появи и у нас в средата на месец юни

Един от основните претенденти за големия хит на Лято’09 идва от… Румъния! Тази година определено е изключително успешна за музикантите от северната ни съседка – след като чаровната принцеса Inna и нейното Hot се превърна в най-въртяното парче у нас от началото на годината, сега е ред и лятото да бъде белязано от горещ румънски хит. Става въпрос за мултиталантливия Том Боксер и неговото парче A Beautiful Day. Въпреки, че бе издадено още през месец февруари и от дебютната си седмица у нас е в топ 20 на най-пусканите парчета, сега изпълнението бележи своята върхова позиция. Тази седмица A Beautiful Day се нареди под номер 4 в официалния български еърплей чарт, изготвян от международната компания Nielsen Music Control. Изпълнението вече си заслужи и първата позиция в официалния саундтрак на лято’09 – компилацията Super Summer Hits 2009, която ще се появи и на българския музикален пазар в средата на месец юни.

Преди година песента на Том Боксер – Brasil бе обявена за тоталния хит на горещия сезон в северната ни съседка, а според критиката и феновете, новият му сингъл A Beautiful Day е абсолютният претендент за европейския номер едно през настоящото лято. Заразителния саунд на изпълнението се дължи на карибските вокали на Jay, силния денс бийт и неустоимия акордеонен семпъл в основата на мелодията. Не по-малко въздействащ е и свежият видеоклип към изпълнението, който е сниман на испанските плажове.

Том Боксер започва кариерата си като диджей в няколко радиостанции в Крайова и Букурещ. През 2000 г. заминава за Лондон, където бързо се превръща в резидент в един от най-горещите хаус клубове на Острова – Malibu Stacey. Чести гости на сетовете му са най-големите световни величия, а Том Боксер бързо се превръща в любимец на знаменитостите, които се забавляват в неговия клуб. Скоро той е поканен от самия Джамирокуей да бъде диджей на частното парти в имението на музиканта. Британските медии разгласиха, че Том Боксер е и любимия диджей на Виктория Бекъм и Майк Тайсън, които също често го канят да озвучава техните празненства в тесен приятелски кръг.

“За няколко години в Лондон натрупах не само опит, но и голяма популярност като диджей, споделя Том. В крайна сметка обаче реших да се откажа от сетовете, тъй като голямата ми страст е да създавам музика, да бъда продуцент”, казва още той. Освен с музика, той се занимава и с кино – в момента режисира филм, в който участват най-големите млади румънски актьори. Зад гърба си има и няколко заснети видеоклипа за различни румънски музикални звезди. В същото време, той се е отдал и на друга своя страст – фотографията, а негови снимки са украсили кориците на най-големите модни списания в Румъния. Накоро в северната ни съседка пък се появи и нова авторска модна серия – Tom Boxer.

Новият хит на музиканта – A Beautiful Day, попадна ексклузивно под номер 1 в саундтрака на Лято’09 – колекцията Super Summer Hits 2009, която ще се появи и на българския музикален пазар в средата на месец юни.
Източник: erogance.eu