Даниеле Лойд бе пребита за втори път, като този път нараняванията й са изключително тежки

Известната с манията си да колекционира футболни сърца манекенка Даниеле Лойд бе пребита за втори път, като този път нараняванията й са изключително тежки, информира “Дейли Мейл”.

Тя била открита на земята пред заведение без обувки и цялата в кръв, като била в шок от силната болка. Две жени са арестувани за нападението.

Приятелките на Даниеле опитали да и помогнат, но не успели. За втори път този месец бившата Мис Великобритания е пребивана в заведение. На влизане в него тя се усмихвала и махала на фотографите заедно с играча на Тотнъм Джейми О’Хара, за когото е сгодена.

”Даниеле е пострадала сериозно. Тя е била с шест приятелки. Две жени са я хвърлили върху маса с чаши и бутилки. Веднага е извикана линейка, а Джейми е отишъл с нея в болницата. Контузиите по краката й са сериозни и тя ще претърпи операция”, коментира говорителят на красавицата.

Преди да се хване с Джейм О’Хара красивата Даниел Лойд е излизала със съотборника му в Тотнъм Джърмейн Дефоу, Теди Шерингам, Маркъс Бент и Райън Бабел. Според слуховете на Острова тя е имала връзки още с Арман Траоре, Жерар Пике, Джермейн Пенант и Карлтън Коул.
Източник: donbalon.eu