Певецът и член на журито на „Music Idol” – Дони, ще бъде специален гост в поредното издание на токшоуто „Търси се…” тази събота – 9 май, от 11:00 ч., по bTV. Водещите Меги и Нели ще разкрият неподозирани подробности от живота на музиканта и отношенията с най-близките му хора.

Първата изненада ще бъде свързана с най-актуалния проект, в който Дони участва – „Music Idol”. Водещите ще го срещнат с продуцентите на шоуто – Иван и Андрей, които са изключително близки приятели с него.

Двамата ще признаят, че заради многото работа около проекта не им остава време за прословутите им купони, но пък ще имитират как изглежда Дони, когато е прекалил с алкохола, по време на техните срещи. За първи път зрителите ще видят и интервю с майката на Дони – Лили Младенова, която ще разкаже, че като малък синът й бил голям грандоман.

Тя ще разкрие още, че допреди 3 години е била личният му шофьор, защото той нямал книжка. За баща си Дони ще сподели, че рядко се виждат, но и това, че носи много черти от неговия характер. Какви са отношенията им зрителите ще разберат тази събота в „Търси се…”. Изключително емоционална ще бъде срещата и със съпругата на певеца – Нети, която ще разкрие дали се е променила любовта им за 8-те години, в които са заедно. Той ще разкаже, че един от най-трудните им периоди заедно е, когато разбират, че Нети е напълно глуха с едното ухо. За зрителите на «Търси се», с голямо вълнение, Дони ще разкрие и за коя от участничките от втория сезон на «Music Idol», двамата с Нети се грижат изключително много.

Емоционална ще бъде и срещата с бившата дуетна половинка на певеца – музикантът Момчил Колев. Той ще разкрие какво му липсва от времето, когато двамата придизвикваха музикална истерия навсякъде. Дони ще признае, че може би неговият авторитаризъм е дошъл повече в отношенията му с Момчил.

Какви са техните отношения днес ще стане ясно в студиото на предаването. Изключително забавна ще бъде срещата на Дони с трима негови колеги от Театъра на Българската армия – Сашо Дойнов, Иван Радоев и Ненчо Илчев. Те ще се възползват от ненавистта на певеца към месото и ще го провокират да изяде едно кебапче, както и да овкуси една пържола.

Дали музикантът ще се справи с това предизвикателство или единственото, с което ще се примири, е само да помирише вкуса на кебапчето, зрителите ще разберат тази събота в студиото на «Търси се». За любовта на музиканта към Тибет и Индия ще разкажат Нели Иванова, победителката от първия сезон на „Survivor” и нейният приятел Иво.

Те са част от компанията, с която Дони посещава тези свои любими места. Нели и Иво ще разкажат какъв е той по време на пътуванията си как ги забавлява. Последната изненада за Дони ще придизвика много емоции в студиото на „Търси се…”. На живо ще влязат финалистите от „Мюзик айдъл 2” – Тома, Нора, Деница и Ясен, които ще разкрият, че продължават да поддържат близки приятелски отношения с Дони. А кои са нещата, които не харесват в него, зрителите ще разберат тази събота в «Търси се».
Източник: pikantno.eu