Звездата от „Трансформърс: Отмъщението“, която е смятана за една от най-сексапилните жени на Холивуд в момента, разкри тайни от своя интимен живот пред сп. Elle, от чиято корица радва мъжките очи, предаде в-к „Стандарт“.

„Тези момчета… лесно мога да си играя с тях. Разказвам им приказки и накрая са готови направо да ядат от ръката ми“, без излишна скромност се радва на успеха си сред силния пол Меган Фокс.

Красавицата, която се премести в Калифорния заедно с приятеля си Брайън Остин Грийн, разкрива също, че опитът й с мъжете я е направил подозрителна и че трудно може да им има доверие.

„Живея живота на 35-годишна още откакто навърших 18 години и съм много подозрителна към мъжете. Просто им нямам доверие“, добавя звездата.

22-годишната красавица, която бе определена за най-горещата жена на годината от сп. FHM, заяви, че няма никакво намерение да се омъжва. „Не съм от типа жени, които преследват женитба на всяка цена. Обичам приятеля си и съм доста импулсивна, но нямам планове скоро да се омъжа, поне не скоро.“
Източник: actualno.com