Американската поп звезда Бритни Спиърс получава родителски съвети от Мадона. Бритни сподели, че се е консултирала с идола си, когато трябвало да реши дали да вземе синовете си Шон Престън и Джейдън Джеймс на световното си турне.

„Мадона даде великолепни съвети на Бритни за децата й“, сподели близък до звездите източник. Поп дивата посъветвала Спиърс да държи децата си близо до себе си, когато е на път.

„Винаги съм вземала децата си с мен, когато съм на път. Това е начин на живот, който те се научиха да приемат поради факта, че са с майка си. Някой ден ще погледнеш назад в годините и ще видиш, че те са били с теб. Те също ще погледнат назад към тези години и ще бъдат много доволни, че са им останали такива спомени“, казала Мадона на Бритни.

Спиърс, която е придружавана на турнето си „Britney Spears Presents the Circus“ от двамата си сина и от бившия си съпруг Кевин Федърлайн, който получи попечителството върху тях, приела съветите на своя ментор и се надява, че те ще бъдат впечатлени, виждайки с очите си какво прави.

Бритни обаче не разрешава на синовете си да гледат всичко, което тя прави на сцената. „Тя иска те да са около нея през цялото време. Може би само с изключение на тези части, когато според нея шоуто става прекалено провокативно. Няколко пъти майката на Бритни, Лин извеждаше момчетата от стадиона, когато шоуто ставаше леко скандално“, споделя източник пред британското сп. „Хелоу“.
Източник: actualno.com