Актрисата Камерън Диас отново е свободна. Връзката й с британския модел Пол Скълфор, която продължи почти година, вече е приключила, съобщиха британското сп. „Грация“ и в. „Комсомолская правда“.

36-годишната актриса и 37-годишният манекен са се разделили окончателно.

Скълфор е един от най-вископлатените манекени в света, звезда на дефилетата на Готие и лице на дънките „Левис“.

Британските таблоиди отдавна го бяха посочили като един от на-желаните мъже в страната. Немалка част от популярността си той дължи не толкова на кариерата си като манекен и на епизодичните роли в киното, колкото на връзките си с известни личности като Кейт Мос и Дженифър Анистън.

Според „Грация“ Скълфор и Диас са се разделили, тъй като Пол не бил във възторг от живота в Лос Анжелис, липсвали му приятелите в родината. А неотдавна медиите съобщиха, че Камерън Диас планира голяма бяла сватба във Великобритания.

Актрисата и приятелят й дори обикаляха Англия, за да открият идеалното място за сватба. Те разглеждаха големи имения с параклиси на собствен терен. Двамата искаха да наемат цял хотел за приятелите и роднините си и да вдигнат пищно тържество през лятото.

Въпреки че сватба няма да има, Диас не страдала много. Наскоро е била засечена в лосанджелиски хотел в компанията на няколко мъже. Тя се смеела и флиртувала.
Източник: actualno.com