Филмовата звезда Жан Клод Ван Дам (Jean Claude Van Damme) разкри, че ще изненада феновете си с нетрадиционно амплоа. В най-скоро време актьорът ще дебютира в съвсем нов за него жанр – хоръра.

Проектът носи работното заглавие „Breed“ и ще се снима в началото на есента, след като приключат настоящите ангажименти на белгиеца.

„През лятото първо ще участвам в един нов филм, наречен ‘Weapon’, в който ще работя с доста известен режисьор, но засега няма да ви разкрия името му. След това ще играя и в ‘Breed'“, призна Ван Дам.

„Това е страхотна история на ужасите, с невероятен сценарий и истински емоции. Искам да покажа на феновете си, че съм достатъчно способен да изнеса и подобен филм. Имах предложение за роля в подобен проект преди години, но сценарият беше твърде слаб и отказах. Този път обаче няма какво да ме спре“, завърши актьорът.

Все още няма обявени официални подробности за екипа, с който Ван Дам ще работи в новия си филм. Според слуховете обаче става въпрос за проект на култовия Уес Крейвън (Wes Craven), който бе в основата на лента с едноименното заглавие от 2006 г.
Източник: avtora.com