Ивена се завърна от 20-дневното си турне в САЩ преди дни. Певицата е много доволна както от срещите с феновете си отвъд океана, така и от видяното в страната на неограничените възможности.

Градовете, в които огнената изпълнителка на Ара мюзик изнесе концерти, бяха Чикаго, Ню Йорк, Тампа Лас Вегас и др. Най-впечатлена от атмосферата Ивена останала от Лас Вегас. Именно там й се случило и нещо за пръв път – кумувала на сватба.

Участието на Ивена в Лас Вегас било в ресторант “Magura”. Точно тогава и там един романтичен господин решил да предложи на приятелката си брак – по време на песента “Двойно и силно”. Името на сънародника ни е Иван и е родом от Казанлък, а неговата избраница се казва Фани.

“Докато пеех песента, забелязах, че един мъж е коленичил пред една жена и й говори нещо. След малко той дойде при мен и поиска микрофона. Тогава на всички съобщи, че току що неговата любима е приела да му стане съпруга и той е на върха на щастието. Естествено избухнаха силни аплодисменти. Тогава за мое учудване Иван се обърна към мен и ми каза, че искат аз да им стана свидетел, тъй като ме харесват като певица и точно на моя песен е направено предложението”, разказва с вълнение Ивена. “Аз в началото не повярвах, че говори сериозно, но след участието двамата влюбени дойдоха при мен и ме попитаха кога съм свободна на следващия ден, за да отидем да се оженят. Направо не можех да повярвам, че този разговор е истина. Гледала съм как по филмите се женят във Вегас по бързата процедура, но винаги ми е било невероятно! А сега бях част от това!” смее се изумената певица.

“Така на следващия ден отидохме тримата в едно градско бюро за сватби. Младоженците бяха по дънки и тениски. Цялата церемония продължи не повече от 5,6 минути и веднага им дадоха свидетелството за брак, което не знам точно, но не струваше повече от 40 долара. И така – Иван и Фани вече бяха съпрузи. Естествено всеки сам избира как да направи тази крачка в живота си, но определено аз няма да се оженя в Лас Вегас”, категорична е Ивена.

Изпълнителката подарила на младото семейство луксозен спален комплект за първата брачна нощ, като им пожелала винаги да са така влюбени, импулсивни и емоционални!