Гола снимка на първата дама на Франция Карла Бруни-Саркози, наречена „Карла Бруни в леглото“, се очаква да предизвика истерия, когато бъде предложена на търг следващата седмица, съобщава британският таблоид „Сън“. Снимката, на която се вижда голата гърда на съпругата на френския президент, ще бъде продадена на търг в Берлин. Сексапилната снимка, направена от американската фотографка Памела Хенсън, показва бившата манекенка, легнала на легло, а тялото й е отчасти покрито с бял чаршаф.

Запазени са само 10 копия на черно-бялата снимка, направена през 1994 г., когато Карла беше на върха на славата си. По това време тя е 26-годишна възраст и има връзка с рок легендата Мик Джагър. Новата снимка ще бъде продадена след като преди една година друг фотос на Карла, която е една от най-сниманите жени в света, беше продаден за 60 000 евро. Гола скица на красивата брюнетка също ще бъде продадена следващия месец в Париж по време на изложбата на бляскави момичета, наречена Pin-Up.

Според слуховете френският президент Никола Саркози нямал нищо против показването на направени с вкус снимки на съпругата му. „Той даде да се разбере, че няма никакъв проблем с това, защото знае, че единствените съществуващи снимки на съпругата му са направени с вкус. Някои от тях може да са голи, но тя е красива жена, която е била модел и винаги е позирала за снимки, които имат артистични достойнства“, съобщи източник от Елисейския дворец. Снимката ще бъде продадена на търг в Берлин на 4 юни част от търга Модерни и съвременни снимки, като началната й цена е 3500 евро.
Източник: ДНЕС ПЛЮС