Със стилна и забавна промоция чаровната Джина Стоева представи новия си попфолк албум “Неизлечимо влюбена”. Събитието се състоя в столичния фолк клуб “Diamond” и събра над 300 гости.

За пореден път изпълнителката на “Ара мюзик” показа, че има собствен стил и оригинално виждане за песните и сценичното си представяне. Джина изпълни парчетата от албума, които определят неговия облик. Тя се появи в три различни визии: каубойска, феерично романтична и съблазнително сексапилна. Партнираха й момичетата от балет Newex, като певицата активно се включваше в оригиналната хореография.

Водещ на промоцията беше известният сценарист, текстописец и дуетен партньор на Джина – колоритният Теньо Гогов. Той определи заглавието “Неизлечимо влюбена” като правдиво и даде за пример интересната мисъл, че “Жената е относително безпомощно създание, но само докато й съхне лака за нокти”.

Ивена и Джордан поздравиха своята колежка с най-новите си песни, а сред гостите се отличаваха още Алисия, Емануела, Крум, Стефани, Пепа, Теодора, Ерик, Румина, Дарко, Славена, Ива Давидова, Радостина Паньова и др. Мощна група участници от всички сезони на Survivor се веселеше на песните на своята “съплеменничка”, като не им отстъпваха и приятели на Джина от Русе, дошли специално за промоцията й. Текстописецът Росен Димитров, композиторите Светослав Лобошки и Теодор Ташев, както и продуцентът й Виктор Касъмов също поднесоха поздравленията си към гласовитата Джина.